درمان بیماری هاسلامتیکودکان

کاشت حلزون شنوایی در کودکان چگونه است ؟ چطور کار می کند؟

نا شنوايی زودهنگام یک ناتوانی در دوران کودکی است. زمانی بود که شما در مورد درمان آن چیزی نداشتید. اما به لطف تکنولوژی، اکنون همه چیز امکان پذیر است.کاشت حلزون شنوایی برای بچه هایی که ناشنوا هستند، امید به بازگرداندن توانایی شنیدن صدا را می دهد.برای اطلاعات بیشتر درباره حلزون شنوایی در کودکان و نحوه استفاده از آنها برای فرزندتان این مطلب را مطالعه کنید.

 

کاشت حلزون شنوایی .

 

حلزون شنوایی چیست ؟

 یک لوله حلقوی شکل واقع در منطقه گوش است که شامل اعصاب است. کار آن جمع آوری سیگنال از ارتعاشات صدا و انتقال به اعصاب شنوایی است. سپس عصب این سیگنال ها را به مغز ارسال می کند، جایی که آنها به صداهای قابل تشخیص تبدیل می شوند. هنگامی که برخی از قسمتهای حلزون به درستی کار نمی کنند و عصب شنوایی تحریک نشود، سیگنال های الکتریکی به مغز نمی رسد، که اغلب منجر به کاهش شنوایی می شود.

 

حلزون شنوایی یک وسیله الکترونیکی کوچک است که توانایی شنوایی کودکان را فراهم می کند. این ایمپلنت ها برای کودکانی که دارای  مشکل شنوایی عمیق در یک یا هر دو گوش هستند، ایده آل هست.

 

کاشت حلزون شنوایی در کودکان چگونه کار می کند؟

کاشت حلزون شنوایی کاملا با حلزون شنوایی طبیعی متفاوت است. این ایمپلنت ناحیه گوش داخلی را با سیگنال های الکتریکی تحریک می کند. سپس آن سیگنال ها را به عصب شنوایی می فرستد و به کاربر اجازه می دهد آن را بشنود. ایمپلنت شنوایی طبیعی را باز نمی کند.

 

این حلزون شنوایی یک گیرنده است که دارای مدارهای الکترونیکی برای کنترل جریان پالس های الکتریکی در گوش است. دارای یک میکروفون است که صدا را از محیط جمع می کند.  شامل یک آنتن است که به دریافت سیگنال از پردازنده صدا و گفتار خارجی کمک می کند. دستگاه مغناطیسی در بسته ایمپلنت حلزون پروتئوس گفتار و صدای خارجی را در خود نگه می دارد. همچنین دارای یک سیم حاوی الکترود است که مانند سلول های موی طبیعی عمل می کند و عصب شنوایی را تحریک میکند.

 

کاشت حلزون شنوایی

 

 کودکان واجد شرایط برای کاشت حلزون شنوایی :

هر كودك واجد شرایط برای کاشت حلزون شنوایی نیست. بعضی از دلایل غیر قابل قبول عبارتند از :

کودک می تواند برخی از صداها را بشنود. دلیل کم شنوایی مشکل حلزون نیست. اگر کودک برای مدت طولانی ناشنوایی را تجربه می کند، می تواند کاشت حلزون شنوایی را انجام دهد.

 

 

چگونگی جراحی کاشت حلزون شنوایی در کودکان :

جراحی کاشت حلزون حدود 2 تا 4 ساعت طول می کشد. جراحی شامل قرار دادن ایمپلنت بسته در داخل جمجمه و سپس اتصال سیم پیچ الکترود به حلقه های حلزونی است.

برای ایمن سازی ایمپلنت، جراح یک تخت 3 تا 5 میلیمتر را به استخوان زمانی می اندازد. پس از آن استخوان مشتی پشت گوش را باز می کند تا به گوش میانی دسترسی پیدا کند. سپس او یک سوراخ کوچک را در حفره حلزونی و سیم های الکترود را وارد می کند. در نهایت، جراح بسته ایمپلنت را تضمین خواهد کرد و برش را میبندد. 

 

کاشت حلزون شنوایی.

 

 

مراقبت های لازم  بعد از جراحی :

  • محل جراحی به مدت 24 ساعت باید پانسمان بماند.
  • ممکن است بعد از جراحی درد ناخوشایند وجود داشته باشد.اگر درد غیرقابل تحمل باشد، لطفا با پزشک تماس بگیرید.
  • ممکن است پس از چند روز پس از جراحی احساس سرگیجه و بی اختیاری ظاهر شود.
  • به یاد داشته باشید، فرزند شما نیاز به پشتیبانی و تعامل فوق العاده ای از شما خواهد داشت. بنابراین هر وقت که او به شما نیاز دارد، آنجا باشید.

 

 

تیم ترجمه یک دکتر

منبع : momjunction.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا