آفت دهان زخمی سطحی و خوش خیم است که معمولا در بافت نرم داخل دهان یا لب ها , زیر زبان و روی غشاء لثه به وجود می آید. معمولا اندازه ی آفت دهان از یک سانتی متر بیشتر نمی شود. امکان دارد قبل ایجاد آفت , دهانتان دچار سوزش یا خارش گردد. در این مطلب با درمان درمان آفت دهان آشنا شوید.
لازم به ذکر است آفت دهان به هیچ وجه مسری نیست .
روش هایی که گفته میشود به درمان آفت دهان کمک کنید:
1/ آلوئه ورا:
یک توپ پنبه ای را به ژل آلوئه ورا آغشته کنید و روی مناطقی از دهان که دچار درد و آفت شده قرار دهید(داخل لپ ها , ضایعات روی زبان و …)
2/ چای دارچین:
یک و نیم فنجان آب را بجوشانید و یک تکه چوب دارچین یا نصف قاشق چایخوری پود دارچین به آبجوش بیفزایید.
منتظر بمانید تا پنج دقیقه روی حرارت کم دم بکشد. و بعد از صاف کردن یک قاشق چایخوری آب لیمو به آن بیفزایید و چند فنجان در روز از این چای بنوشید تا آفت دهانتان سریع تر بهبود پیدا کند.
3/ سرکه سیب:
سرکه ی سیب سطحPHبدن شما را تنظیم میکند و از به وجود آمدن عفونت در دهان جلوگیری میکند.
برای این کار شما به 2قاشق چایخوری سرکه سیب خام , نصف قاشق چایخوری نمک , 1فنجان آب گرم احتیاج دارید.
ابتدا سرکه ی سیب و نمک را با هم ترکیب کنید و این ترکیب را به یک فنجان آب گرم بیفزایید و دهانتان را چند بار در روز به وسیله ی این ترکیب شستشو دهید.
4/ روغن نارگیل:
یک توپ پنبه ای را به روغن نارگیل آغشته کنید و پنبه را روی زبان و قسمت هایی از دهان که دچار آفت شده بمالید. این روش را دو تا سه بار در روز تا رسیدن به نتیجه تکرار کنید.
5/ نمک:
یک قاشق چایخوری نمک را در یک فنجان آب گرم حل کنید و سپس دهانتان را با این محلول غرغره کنید و سپس آن را از دهانتان بیرون بریزید و تا رسیدن به نتیجه چند بار در روز این روش را تکرار کنید.
6/ شیرین بیان:
نصف قاشق چایخوری عصاره ی شیرین بیان را با یک چهارم آب گرم ترکیب کنید و 4بار در روز با استفاده از این دهانشویه دهانتان را بشوئید.
افرادی که از این روش استفاده میکنند در همان روز های ابتدایی علائم بهبود را مشاهده میکنند.
7/ یخ:
مکیدن مکعب های کوچک یخ , زمانی که دچار آفت دهان شده اید باعث میشود سوزش و التهاب زخم کمتر شود , زیرا سردی یخ باعث میشود خون کمتری به آفت برسد و تورم آفت کمتر شود.