درمان زخم معده ، زخم معده را با این مواد غذایی درمان کنید.

زخم معده، زخم های باز در داخل پوشش معده است.  علت آن مقدار اسید موجود در معده و آسیبهایی است که رخ میدهد، اغلب بسیار دردناک هستند. شایعترین علت زخم وجود هلیکو باکترپیلوری است.  همچنین زخمها ممکن است ناشی از استفاده بیش از حد از داروهای مسکن مانند آسپرین (Bayer) و دیگر ضد التهاب های غیر استروئیدی (NSAID ها) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن  ایجاد شود. درمان زخم معده با آنتی بیوتیکها و داروهای کاهش دهنده اسید معده انجام  می شود .

علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که برخی از داروهای خانگی طبیعی وجود دارد که ممکن است در مدیریت زخم معده و کمک به بهبودی آن مفید باشد.

 

درمان زخم معده .

 

۱٫ فلاونوئیدها برای درمان زخم معده :

تحقیقات نشان می دهد که فلاونوئیدها، همچنین به عنوان بیوفلاونوئید شناخته می شوند، ممکن است یک درمان مؤثر برای زخم معده باشند. فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که به طور طبیعی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات وجود دارند. غذاها و نوشیدنی های غنی از فلاونوئیدها عبارتند از:

  • سویا
  • حبوبات
  • انگور قرمز
  • کلم بروکلی
  • کلم بروکلی
  • سیب
  • انواع توت ها
  • چای، به ویژه چای سبز

این غذاها همچنین ممکن است به مبارزه با باکتری های H. pylori کمک کنند. فلاونوئیدها  از پوشش معده دفاع می کنند و می توانند زخم ها را درمان کنند.  عوارض جانبی مصرف فلاونوئیدها در میزان رژیم غذایی معمول وجود ندارد، اما مقادیر بالای مصرف فلاونوئیدها ممکن است باعث  لخته شدن خون شود.

 

پروبیوتیک برای درمان زخم معده :

پروبیوتیک ها باکتری های زنده و مخمر هستند که میکروارگانیسم های سالم و مهم را به دستگاه گوارش شما می رسانند. آنها در بسیاری از غذاهای رایج، به ویژه مواد غذایی تخمیر شده وجود دارد.  شامل:

  • اب دوغ
  • ماست

 

شما همچنین می توانید پروبیوتیک ها را به شکل مکمل مصرف کنید . مطالعات نشان داده اند که پروبیوتیک ها ممکن است در پاک کردن H. pylori و افزایش میزان بهبودی برای افراد مبتلا به زخم کمک کننده باشد.

 

عسل برای درمان زخم معده :

عسل حاوی ۲۰۰ عنصر، از جمله پلی فنلها و دیگر آنتی اکسیدان ها می باشد. عسل یک ضد باکتری قوی است و نشان داده شده است که رشد H. pylori را مهار میکند . تا زمانی که سطح قند خون  شما طبیعی است، می توانید از عسل به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.

 

سیر برای درمان زخم معده :

اگر طعم  سیر را دوست ندارید، می توانید عصاره سیر را در فرم تکمیلی دریافت کنید . سیر به عنوان  نیتروژن خون عمل می کند،

 

میوه ها، سبزیجات و غلات کامل :

رژیم غذایی حاوی میوه ها ، سبزیجات و دانه های جامد فقط برای سلامت کلی شما مناسب نیست. یک رژیم غذایی  غنی از ویتامین می تواند بدن شما را بهبود بخشد. غذاهای حاوی پلی فنول های آنتی اکسیدان بدن شما را از زخم ها محافظت می کند و به درمان زخم ها کمک کند. غذاهای غنی از پلی فنل و ادویه ها عبارتند از:

  • رزماری خشک شده
  • کلم بروکلی
  • شکلات تیره
  • زغال اخته
  • تمشک
  • توت فرنگی
  • زیتون

 

 

 

 

ارسال شده در تاریخ 15 جولای 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع داروها , درمان , سلامتی , طب سنتی , گیاهان دارویی | 937 بازدید

درمان زخم معده ، زخم معده را با این مواد غذایی درمان کنید.
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است