پنج علت اصلی چاق شدن بعد از ازدواج خانم ها و راه کارهای جلوگیری از آن

بسیاری ازخانم ها پس ازدواج  چاق می شوند و این چاقی تاثیر بسیار زیادی بر روی جذابیت و میزان زیبایی آن ها خواهد داشت. از طرفی در بیشتر موارد همسرشان فکر می کند که خانم دیگر برای رابطه ان ها ارزشی قائل نیست و مانند دوران نامزدی به سر و وضع خود اهمیت نمی دهد. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خانم های زیادی در کمتر یک سال پس از مراسم ازدواج دچار چاقی می شوند. اما به راستی علت اصلی پیدا شدن سر و کله چربی ها چیست. در ادامه به ۵ علت اصلی چاق شدن بعد از ازدواج در خانم ها می پردازیم.

علت اول چاق شدن بعد از ازدواج : رژیم‌های غذایی سخت قبل از ازدواج

معمولا عروس خانم ها در دوران عقد و نامزدی بسیار خوش‌اندام هستند؛و در روز عروسی حتی ذره ای اضافه وزن ندارند. چرا که در چند ماه قبل از عروسی به شدت به رژیم ، ورزش هوازی و شمردن کالری پرداخته اند.

در صورتی که با روش‌های سریع و تمرینات هوازی شدید وزن کم کنید، پس از اینکه به وزن مناسب رسیدید  و ورزش و رزیم را بی خیال شدید، دچار افزایش وزن شدید خواهید شد.  دست‌کاری‌ در سوخت‌وساز بدن در بلندمدت تناسب اندام را بر هم می‌زند. پس در صورتی که دختر دم بخت هستید ، زودتر دست‌به‌کار بشوید و با رژیم‌هایی آرام و پیوسته وزن خود را تغییر بدهید تا این تغییر، دوام بیشتری داشته باشند.

علت دوم چاق شدن بعد از ازدواج : وعده‌های غذایی سنگین

چاق شدن بعد از ازدواج

یکی از علت های مهم چاق شدن بعد از ازدواج در خانم ها این است که خانم ها در غذا خوردن از همسرشان الگوبرداری می‌کنند. آقایان معمولا بیشتر از خانم‌ها غذا می‌خورند. بعد از ازدواج زن و شوهر ها اوقات بیشتری با هم می گذارند،آشپزی در کنار هم، غذا خوردن در رستوران و … عوامل دیگری که موجب افزایش اشتها می شود.اگر قرار است در رستوران غذا بخورید، قبل از خروج از منزل سعی کنید کمی خود را سیر کنید تا در آنجا زیاده‌روی نکنید.بناراین اگر در دوران نامزدی هستید یا تازه ازدواج کرده‌اید، مواظب خودتان باشید. یادتان باشد باهم زیاد غذا خوردن تنها راه ابراز علاقه به همسر نیست.

علت سوم چاق شدن بعد از ازدواج : پافشاری به صرف غذا در کنار یکدیگر

زن و شوهر هایی که تازه ازدواج کرده اند علاقه ی بسیاری دارند که در کنار هم غذا بخورند. معمولا خانم ها ساعت های طولانی را صبر می کنند تا در کنار همسرشان غذا بخورند و این موجب گرسنگی زیاد و در نتیجه خوردن بیش از حد می شود. از طرفی آقایان در طول روز تنقلات نمی خورند و عادت دارند غذایشان را سریع میل کنند. در چنین شرایطی خانم ضرر بیشتری می بینند. عروس خانم های عزیز سعی کنند در طول روز از میوه و میان وعده های سالم میل کنند و غذای اصلی را در حجم کم به صورت آهسته بخورند.

علت چهارم چاق شدن بعد از ازدواج : تحرک پایین و محدود شدن در خانه عشق

همسرانی که تازه ازدواج کرده‌اند، معمولا از گذشته کم‌تحرک‌تر می‌شوند. وقتی فردی مجرد است، بیشتر به برنامه‌های بیرون از خانه فکر می‌کند.با دوستانش وقت می گذراند، به باشگاه و استخر و… می‌رود، اما بعد از ازدواج، زوج ها ترجیح می‌دهند تا در کنار هم  باشند و در بیشتر موارد نیز از خانه خارج نمی‌شوند.

بی تحرکی بزرگترین عامل چاقی است. بنابراین در کنار همسرتان به فعالیت هایی نظیر قدم زدن، دوچرخه سواری و پیاده روی بپردازید.

علت پنجم چاق شدن بعد از ازدواج:  احساس راحتی زیاد

یکی دیگر از علت های چاق شدن بعد از ازدواج را صریح و روشن بیان می‌کنیم.  بسیاری از افراد پس از اینکه قلب طرف مقابل را به دست آوردند، لزومی نمی‌بینند که مانند قبل به زیبایی و تناسب اندام و ظاهرشان توجه نشان بدهند.

اهمیت ندادن به ظاهر باعث می‌شود که هر دو نسبت به هم احساس سردی کنند و این‌طور فکر کنند که رابطه شان دیگر مثل گذشته پرشور  نیست. چنین سردی در رابطه زندگی مشترک را با خطر مواجه می‌کند.

هیچوقت اجازه ندهید که خیال راحتتان بعد از ازدواج باعث چاقی و رسیدگی نکردن به سر و وضع‌تان بشود. این بی‌خیالی در درجه اول بی توجهی به خودتان و سپس بی‌احترامی به همسرتان است. شما در همه شرایط، چه تأهل و چه دوران مجردی، باید همیشه به سلامتی و حفظ زیبایی ظاهرتان اهمیت بدهید.

بنابراین در برنامه های روزانه خود رفتن به باشگاه، استخر و برنامه های ورزشی را بگنجانید و به رژیم غذایی خود اهمیت دهید. مانند دوران نامزذی به همسرتان توجه کنید و هر روز احساس کنید که تازه با هم آشنا شده اید.

منبع: cosmopolitan

ارسال شده در تاریخ 15 فوریه 2018 توسط آلما میر با موضوع تناسب اندام , دسته‌بندی نشده , زیبایی | 1,407 بازدید

پنج علت اصلی چاق شدن بعد از ازدواج خانم ها و راه کارهای جلوگیری از آن
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است