درمان بیماری هاسلامتی

زالو درمانی چیست؟ فواید و عوارض زالو درمانی

از زمان مصر باستان، زالو در پزشکی برای درمان نارسایی های عصبی، مشکلات دندان، بیماری های پوستی و عفونت استفاده شده است. در طب سنتی ایران از این موجود با ارزش برای درمان بسیاری از بیماری استفاده می شده است. امروزه آنها اغلب در جراحی پلاستیک و سایر میکروسکوپیک استفاده می شود. این به این دلیل است که پروتئین هایی در آن وجود دارد که از لخته شدن خون جلوگیری می کنند. این ترشحات  به عنوان ضد انعقاد شناخته شده اند. این جریان بعث می شود خون قطع نشود و در درمان به پزشکان کمک می کند. در حال حاضر، زالو درمانی به دلیل روش ساده و ارزان برای پیشگیری از عوارض و درمان بیماری ها استفاده می شود.

زالو چگونه عمل می کند؟

این موجودات دارای سه فک با ردیف های کوچک دندان هستند. آنها پوست  را با دندان های خود سوراخ می کنند و از طریق نیش بزاق ضد انعقادی را وارد بدن می کنند. سپس شروع میکند خون را مکیدن و بسته به افراد مختلف میزان خونی که می خورد متفاوت است.

موقعیت های مختلفی وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد. افرادی که ممکن است از آنها سود ببرند شامل افرادی هستند که به علت عوارض جانبی دیابت، افرادی که مبتلا به بیماری قلبی هستند و افرادی که تحت جراحی زیبایی قرار می گیرند و در معرض خطر از دست دادن بعضی از بافت نرم خود قرار دارند همچنین برای درمان لخته های خون و وریدهای واریسی توصیه شده می شود.

کودکان زیر ۱۸ سال و زنان باردار نباید زالو درمانی کنند.

بیماری های قابل درمان با زالو

در یک جلسه، زالو زنده، خود را به منطقه هدف متصل می کند و خون را می کشد. آنها پروتئین ها یی را آزاد می کنند که از لخته شدن خون جلوگیری می کند. این باعث بهبود گردش خون و جلوگیری از مرگ بافت می شود. پس از جدا شدن زالو زخم هایی به شکل Y ایجاد می شوند  که بعد از چند روز بهبود می یابند.

مواد شیمیایی مشتق شده از بزاق زالو به داروهایی تبدیل شده اند که می توانند بیماری های زیر را درمان کند:

  • فشار خون
  • رگهای واریسی
  • هموروئید
  • مشکلات پوستی
  • آرتروز
  • بیماری های قلبی
  • سرطان

افراد مبتلا به بیماری قلبی با توجه به پتانسیل بالقوه خود برای بهبود التهاب و جریان خون از درمان پیوند استفاده می کنند. در چند سال گذشته، زالو درمانی به عنوان جایگزین مناسب برای افراد مبتلا به بیماری و اختلالات عروقی تبدیل شده است.

امروزه حتی برای درمان سرطان نیز از آن استفاده می شود. تحقیقات نشان داده است زالو درمانی اثرات سرطان ریه را کاهش می دهد.
خواص ضد التهابی در بزاق زالو باعث کاهش درد و حساسیت در محل جراحی می شود.

عوارض جانبی

این درمان آسان است و دارای عوارض جانبی آن نسبت به سایر درمان ها بسیار کمتر  است. با این حال، برخی از خطرات وجود دارد. خطر ابتلا به عفونت باکتریایی وجود دارد،بنابراین باید مطمئن باشید که زالو در محیطی بهداشتی نگه داری شده است. به همین علت، افرادی که از بیماری های خود ایمنی رنج میبرند کاندید خوبی برای درمان نیستند.

بعد از زالودرمانی تا چندین ساعت از محل نیش زالو خون می آید و نباید زیاد نگران بود ولی اگر این خونریزی زیاد طول کشید بایستی با پزشک مربوطه صحبت کرد و از خونریزی جلوگیری کرد.

 

منبع: www.healthline.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا