رینوپلاستی چیست ؟ | انواع روش های جراحی بینی چیست؟

رینوپلاستی یا همان جراحی زیبایی بینی یکی از رایجترین جراحی های پلاستیک میباشد و امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. رینوپلاستی باعث تغییر شکل نوک بینی و پهنای بینی میشود و همچنین میتواند به شما کمک کند که بینی بزرگ تر و یا کوچکتری را داشته باشید. به علاوه باعث جمع شدن سوراخ های بینی و زاویه بین لب فوقانی و بینی میشود.

 

رینوپلاستی

انواع روش های جراحی بینی چیست؟

جراحی بینی به دو روش انجام میشود:

۱/ رینوپلاستی بسته

۲/ رینوپلاستی باز

در روش رینوپلاستی بسته , برشی روی دیواره ی بین دو سوراخ بینی ایجاد نمیشود و تمام برش هایی که لازم است زده شود , درون بینی اتقاق می اُفتد. مهم ترین مزیت روش بسته این میباشد که برشی بر روی پوست زده نمیشود و اما عیب آن این میباشد که جراح نمیتواند به صورت مستقیم ساختار درونی بینی را ببیند.

روش رینوپلاستی باز روشی جدید میباشد. در این روش برش بر روی دیواره ی بین دو سوراخ بینی زده میشود و پوستِ روی بینی , به سمت بالا حرکت داده میشود و جراح میتواند به صورت مستقیم ساختار درونی بینی را مشاهده نماید.

مزیت این روش این میباشد که جراح میتواند به صورت مستقیم درون بینی را مشاهده کند و غیرقرینگی و کجی بینی به صورت موثرتری اصلاح میشود و اما عیب این روش این است که بعد از جراحی بینی تورم بیشتری به وجود می آید.

رینوپلاستی برای چه افرادی توصیه می شود؟

✔️اشخاصی که از شرایط فعلی بینی خود رضایت ندارند.

✔️اشخاصی که گمان میکنند هر چه سنشان بیشتر میشود بینی شان تغییر شکل پیدا میکند.

✔️اشخاصی که قسمتی از بینی شان دچار مشکل میباشد و شکل مناسبی ندارند و به فکر تغییر آن میباشند.

✔️اشخاصی که به سن مناسب , جهت جراحی بینی رسیده اند. اما دقت داشته باشید نوجوانان تا زمانی که به ۱۷-۱۸سالگی برسند باید صبر نمایند تا تغییرات بینی آنها کامل شود.

 

رینوپلاستی .

رینوپلاستی برای چه افرادی توصیه نمی شود؟

✔️اشخاصی که دارای پوست و غضروف بینی ضعیفی هستند.

✔️افرادی که واقع بین نمیباشند و انتظارات آنها با واقعیت همخوانی ندارد.

✔️اشخاصی که به اجبار دیگران میخواهند بینی خود را عمل نمایند.

✔️افرادی که دارای سن مناسب برای جراحی بینی نیستند. زیرا بهترین سن برای انجام عمل جراحی بینی ۱۸تا۴۰سال میباشد.

✔️افرادی که مبتلا به اختلال بد شکلی بدن میباشند یعنی افرادی که مرتبا از اندام ها و اعضای بدنشان ایراد و مشکل میگیرند.

✔️افرادی که به دنبال این میباشند که بینی خود را مانند هنرپیشه ها و یا دیگر افراد مشهور نمایند.

✔️اشخاصی که مرحله ی بحرانی از زندگی را طی میکنند برای مثال به یک رابطه ی عاطفی پایان داده اند و یا در معرض مرگ شخصی که دوستش دارند میباشند.

برای انجام جراحی بینی شما به جراحی باتجربه و گرفتن رزومه ی کاری از او میباشید. هر چند جراحان زیادی این خصوصیت ها را دارا میباشند اما دقت داشته باشید جراحان زیادی نیز وجود دارند که صلاحیت لازم برای جراحی بینی شما را ندارند.

 

هنگامی که میخواهید جراح خود را انتخاب نمایید باید به نکاتی توجه داشته باشید:

۱/ جراح دارای مجوز پزشکی معتبر باشد.

۲/ جراح دارای تحصیلات لازم و صلاحیت پزشکی باشد.

۳/ جراح دارای سابقه ی کاری و تجربه باشد.

۴/ با جراح خود احساس راحتی داشته باشید.

۵/ مشاوره ای که قبل از جراحی بینی به شما داده میشود دارای کیفیت باشد.

 

مواردی که باید قبل از جراحی بینی رعایت کنید:

✔️به طور کم ۶هفته قبل از اینکه جراحی بینی داشته باشید , سیگار کشیدن را کنار بگذارد تا به نتایج مطلوبی برسید.

✔️استفاده از آسپرین , داروهای ضد التهاب و آن دسته از داروهای گیاهی که سبب خونریزی بیشتر میشوند را قطع نمایید.

✔️هیدراته بودن بدن پس و پیش از جراحی بینی بسیار دارای اهمیت میباشد.

✔️از شخصی بخواهید تا شب اول پس از جراحی بینی, کنار شما بماند و از شما مراقبت نماید.

ارسال شده در تاریخ 25 آگوست 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع درمان , سلامتی | 802 بازدید

رینوپلاستی چیست ؟ | انواع روش های جراحی بینی چیست؟
5 از 100 رای

مطالب مرتبط

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است