دردقاعدگی | درمان های سنتی برای کاهش درد قاعدگی را بشناسید.

هر چند امروزه مصرف قرص های مسکن برای کاهش دردقاعدگی افزایش پیدا کرده است , اما میتوان از جایگزین های مناسب و طبیعی به جای مسکن های شیمیایی استفاده کرد.

دردقاعدگی .

دردقاعدگی چیست؟

بروز درد شدید هنگام عادت ماهانه که مانند دل پیچه است و بیشتر در زیر و وسط شکم ایجاد میشود را درد قاعدگی میگویند. گاهی اوقات این درد تا ناحیه ی زیر شکم و کلیه های فرد پیش میرود.

درمان های سنتی برای کاهش دردقاعدگی :

۱/ زنجبیل:

برای آرام کردن درد قاعدگی میتوانید از زنجبیل استفاده کنید. برای این کار کافیست یک قاشق مرباخوری زنجبیل را به یک فنجان آبجوش اضافه نمایید و روی فنجان را به مدت ۱۰دقیقه بپوشانید و بعد صاف کرده و بنوشید.

۲/ عرق رازیانه و بابونه:

یک هفته تا ۱۰ روز قبل از شروع قاعدگی تا دو سه روز اول قاعدگی میتوانید روزی یک استکان مصرف کنید تا درد شما تسکین پیدا کند.

۳/ ماساژ با روغن های گرم:

برای کاهش درد قاعدگی , یک تا دو روز قبل از شروع قاعدگی روغن زنجبیل به محل درد بمالید. همچنین ماساژ روغن بابونه در زیر ناف , چهار پنج روز قبل از شروع عادت ماهانه , روزانه دو نوبت , باعث کاهش درد میشود.(ماساژ با روغن بابونه در دوران عادت ماهانه توصیه نمیشود و قبل از شروع عادت ماهانه از این روش استفاده کنید)

۴/ کیسه ی آب گرم:

برای اینکه شدت درد کاهش پیدا کند , کیسه ای از آب گرم روی شکم یا پایین کمرتان قرار دهید. همچنین میتوانید به جای کیسه , حوله ای را درون آب داغ غوطه ور کنید و آب اضافه اش را بگیرید و روی شکمتان قرار دهید.
دوش آب گرم نیز باعث کاهش دردقاعدگی میشود.

دردقاعدگی .

۵/ دارچین:

چند روز قبل از شروع عادت ماهانه , برای کاهش درد چای دارچین بنوشید. همچنین میتوانید دارچین را روی نان تست یا کیک صبحانه تان بپاشید و میل کنید.

۶/ رازیانه:

ابتدا یک قاشق چایخوری رازیانه را بکوبید و پودر به دست آمده را به یک فنجان آب جوشیده اضافه کنید. اجازه دهید ۵دقیقه دم بکشد و این دم کرده را به صورت ولرم میل کنید.

۷/ تخم کتان:

یک قاشق چایخوری پودر تخم کتان را به یک فنجان ماست بیفزایید و سپس میل کنید. پاشیدن پودر تخم کتان روی سالادتان نیز روش موثری برای کاهش درد میباشد.

۸/ دانه ی کنجد:

اگر کم خونی داشته باشید , دچار مشکلات زیادی در دوران قاعدگی تان میشوید. برای رفع این مشکل کافی است یک یا دوقاشق چایخوری دانه ی کنجد را به آب بیفزایید و بجوشانید. سپس بعد از خنک شدن آن را صاف کرده و روزی دو بار بنوشید.

۹/ رایحه درمانی:

۳۰گرم روغن بادام یا هر روغن دیگری که دوست دارید را با ۱۵قطره روغن نعناع فلفلی , ۱۰قطره روغن سرو و ۵ قطره روغن اسطوخودوس ترکیب کنید و درون ظرف شیشه ای تیره رنگ و تمیز بریزید و با این ترکیب به آرامی شکمتان را ماساژ دهید.

 

دردقاعدگی .

۱۰/ هویج:

اگر روزهای قاعدگی تان یک لیوان آب هویج میل کنید مطمئن باشید احساس بهتری به شما دست میدهد.

۱۱/ روغن اسطوخودوس:

شکمتان را با این روغن به مدت ۱۰تا۱۵ دقیقه ماساژ دهید تا دردتان کاهش پیدا کند.

۱۲/ بابونه:

دو قاشق چایخوری گل بابونه ی خشک را به یک لیوان آب جوشیده بیفزایید و ۵ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد و سپس بنوشید.
چای بابونه را دو سه روز قبل از شروع قاعدگی تان بنوشید . نوشیدن دو فنجان چای بابونه در روز کافی میباشد.

۱۳: مکمل منیزیم:

یک هفته قبل از پریود , شروع به مصرف روزانه ۵۰۰میلی گرم منیزیم به علاوه ۵۰میلی گرم ویتامین B6 کنید تا درد و گرفتگی های زیر شکمتان کاهش پیدا کند. (زیر نظر پزشک)

۱۴/ تخم گشنیز:

۱۵تا۲۰عدد تخم گشنیز را به یک لیوان آب جوش بیفزایید و اجازه دهید تا بجوشد. بعد از اینکه نصف آب تبخیر شد , این ترکیب را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود و سپس بنوشید. طعم این ترکیب تلخ میباشد , در صورت تمایل کمی شکر به آن بیفزایید. این ترکیب علاوه بر اینکه دردتان را برطرف میکند , باعث کاهش خونریزی های شدید نیز میشود.

نکته: در دوران قاعدگی بادمجان , سیب زمینی , کدو زرد نخورید و برای کاهش دردهای قاعدگی , به قرص مسکن با معده ی خالی روی نیاورید.

ارسال شده در تاریخ 10 آگوست 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع تغذیه , درمان , زنان و زایمان , سلامتی | 936 بازدید

دردقاعدگی | درمان های سنتی برای کاهش درد قاعدگی را بشناسید.
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است