افراد دَمَوی | مشخصات افراد دَمَوی و غذاهای مضر و مفید برای افراد دَمَوی

مشخصات افراد دَمَوی شامل  سرخی پوست , چهارشانه , پرحرارت و شوخ , عرق زیاد , گشاده رو , میل به سردی , خواب عمیق , پر کار و فعال , میل جنسی زیاد , ارتباط برقرار کردن سریع , اهل سخنوری , شیرین بودن دهان است.

 

افراد دَمَوی مزاج

علائم غلبه دَم غیر طبیعی:

سنگینی سر , قرمزی زبان , ایجاد دمل و جوش های ریز در بدن , خارش بدن , میل به خواب زیاد , سنگینی خواب صبحگاهی , احساس خستگی , خون آمدن از بینی و دندان ها , آکنه در اندام فوقانی , ریزش موی وسط سر‌‌.

اصلاح افراد دَمَوی مزاج:

افراد دَمَوی برای اصلاح مزاج خود بهتر است از میوه و سبزیجات تازه , مسهل های گیاهی , مانند : خاکشیر , اسفرزه , سوپ جو , نان جو و آب خالص استفاده کنند و از حجم غذای خود بکاهند. مصرف غذاهای ساده یکی از بهترین راه های اصلاح مزاج است.

این افراد , برای اصلاح مزاج می توانند به جای چای سیاه از نوشیدنی گل گاوزبان و چای سبز لاهیجان استفاده نمایند.

انجام ورزش‌های سبک از جمله :

یوگا بسیار جالب و ایده آل خواهد بود. برگه زردآلو , هلو , انجیر و آلو بخارا , بهترین دارو برای این افراد است. ترشی جات طبیعی مانند: زرشک , آلوبخارا نیز برای این افراد مفید است و بیمار در اثر استفاده از آنها سریع تر به بهبودی می رسند.

 

هم چنین حجامت بهترین درمان برای افراد دَمَوی است و موجب جلوگیری از سکته های قلبی و بیماری های دیگر از جمله :

انسداد عروق می‌شود.
به ویژه در فصل بهار که دم غلبه میکند بهتر است چند بار حجامت انجام شود. اگر خلط دَم بیش از حد غلبه کند تبدیل به خون سوخته و سودا خواهد شد و موجب افسردگی و کسلی می‌شود. که باید در حفظ تعادل مزاج کوشید. ویژگی دیگر افراد دَمَوی مزاج این است که در عین سرخی چهره , سیاهی هم در چهره آنها مشاهده می‌شود و گاهی پرنشاط و گاهی غم زده هستند.

افراد دَمَوی .

 

غذاهای مفید برای افراد دَمَوی مزاج:

آب زرشک طبیعی , کاهو , آلوبخارا , سیب , انار , غلات جوانه زده , لیمو ترش , روغن زیتون , خاکشیر و عرق کاسنی

غذاهای مضر برای افراد دَمَوی مزاج:

سرخ کردنی ها , غذاهای چرب و پرحجم , سیر , تخم مرغ , انواع نوشابه , پرخوری , انواع شیرینی , انواع غذاهای گوشتی , غذای شور و چای سیاه .

 

 

 

ارسال شده در تاریخ 28 جولای 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع سلامتی , طب سنتی | 1,055 بازدید

افراد دَمَوی | مشخصات افراد دَمَوی و غذاهای مضر و مفید برای افراد دَمَوی
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است