تخمدان پلی کیستیک امروزه گریبانگیر دختران جوان شده است و آنها را با مشکلات باروری مواجه کرده است. این بیماری شاید 30 سال پیش فقط در خانمهای چاق دیده میشد اما الان دخترهای جوان لاغر حتی در سنین 17 سالگی هم به آن مبتلا میشوند!
آیا بیماری تخمدان پلی کیستیک در دراز مدت فرد مبتلا را در معرض مشکلات سلامتی قرار می دهد؟
خانم هایی که مبتلا به بیماری تخمدان پلی کیستیک هستند. در معرض خطر بیشتری از نظر افزایش مشکلات سلامتی خواهند بود.
برخی از این موارد به شرح زیر هستند:
درصد قابل توجهی از افراد مبتلا به بیماری تخمدان پلی کیستیک ، از ناباروری رنج می برند. این افراد برای باردار شدن نیاز به درمان دارند.
احتمال ابتلا به دیابت در این افراد بیشتر است. و معمولآ پیش از 40 سالگی دیده می شود. بیش از 50 درصد از افراد مبتلا به بیماری تخمدان پلی کیستیک ، به بیماری دیابت مبتلا خواهند شد.
خطر مشکلات و حمله قلبی در خانم های مبتلا به بیماری تخمدان پلی کیستیک چهار تا هفت برابر خانم های غیر مبتلا است.
این افراد در خطر افزایش فشارخون هستند.
خانم های مبتلا به این بیماری، دچار اختلال در چربی خون شده و ممکن است. مشکلات مختلفی در مقدار چربی خون پیدا کنند.
این افراد در صورت چاقی زیاد در معرض برخی مشکلات تنفسی ، به ویژه در زمان خواب هستند.
اضطراب و افسردگی در افراد مبتلا به بیماری تخمدان پلی کیستیک بیشتر است. این امر ناشی از نگرانی تاخیر در بارداری ، نگرانی از ظاهر فرد و … می باشد.
به دلیل قاعدگی نامنظم ، عدم تخمک گذاری و هورمون استروژن ، پوشش داخلی رحم ضخیم می شود. ضخیم شدن پوشش درونی رحم در مدت طولانی می تواند. باعث بیماری های بدخیم رحمی شود.
خانم های مبتلا به بیماری تخمدان پلی کیستیک در دوران بارداری نیاز به مراقبت های دقیق تری دارند. این مساله به دلیل احتمال بیشتر بوجود آمدن برخی از عوارض مانند دیابت و فشارخون است