کاشت حلزون شنوایی در کودکان چگونه است ؟ چطور کار می کند؟

نا شنوایی زودهنگام یک ناتوانی در دوران کودکی است. زمانی بود که شما در مورد درمان آن چیزی نداشتید. اما به لطف تکنولوژی، اکنون همه چیز امکان پذیر است.کاشت حلزون شنوایی برای بچه هایی که ناشنوا هستند، امید به بازگرداندن توانایی شنیدن صدا را می دهد.برای اطلاعات بیشتر درباره حلزون شنوایی در کودکان و نحوه استفاده از آنها برای فرزندتان این مطلب را مطالعه کنید.

 

کاشت حلزون شنوایی .

 

حلزون شنوایی چیست ؟

 یک لوله حلقوی شکل واقع در منطقه گوش است که شامل اعصاب است. کار آن جمع آوری سیگنال از ارتعاشات صدا و انتقال به اعصاب شنوایی است. سپس عصب این سیگنال ها را به مغز ارسال می کند، جایی که آنها به صداهای قابل تشخیص تبدیل می شوند. هنگامی که برخی از قسمتهای حلزون به درستی کار نمی کنند و عصب شنوایی تحریک نشود، سیگنال های الکتریکی به مغز نمی رسد، که اغلب منجر به کاهش شنوایی می شود.

 

حلزون شنوایی یک وسیله الکترونیکی کوچک است که توانایی شنوایی کودکان را فراهم می کند. این ایمپلنت ها برای کودکانی که دارای  مشکل شنوایی عمیق در یک یا هر دو گوش هستند، ایده آل هست.

 

کاشت حلزون شنوایی در کودکان چگونه کار می کند؟

کاشت حلزون شنوایی کاملا با حلزون شنوایی طبیعی متفاوت است. این ایمپلنت ناحیه گوش داخلی را با سیگنال های الکتریکی تحریک می کند. سپس آن سیگنال ها را به عصب شنوایی می فرستد و به کاربر اجازه می دهد آن را بشنود. ایمپلنت شنوایی طبیعی را باز نمی کند.

 

این حلزون شنوایی یک گیرنده است که دارای مدارهای الکترونیکی برای کنترل جریان پالس های الکتریکی در گوش است. دارای یک میکروفون است که صدا را از محیط جمع می کند.  شامل یک آنتن است که به دریافت سیگنال از پردازنده صدا و گفتار خارجی کمک می کند. دستگاه مغناطیسی در بسته ایمپلنت حلزون پروتئوس گفتار و صدای خارجی را در خود نگه می دارد. همچنین دارای یک سیم حاوی الکترود است که مانند سلول های موی طبیعی عمل می کند و عصب شنوایی را تحریک میکند.

 

کاشت حلزون شنوایی

 

 کودکان واجد شرایط برای کاشت حلزون شنوایی :

هر کودک واجد شرایط برای کاشت حلزون شنوایی نیست. بعضی از دلایل غیر قابل قبول عبارتند از :

کودک می تواند برخی از صداها را بشنود. دلیل کم شنوایی مشکل حلزون نیست. اگر کودک برای مدت طولانی ناشنوایی را تجربه می کند، می تواند کاشت حلزون شنوایی را انجام دهد.

 

 

چگونگی جراحی کاشت حلزون شنوایی در کودکان :

جراحی کاشت حلزون حدود ۲ تا ۴ ساعت طول می کشد. جراحی شامل قرار دادن ایمپلنت بسته در داخل جمجمه و سپس اتصال سیم پیچ الکترود به حلقه های حلزونی است.

برای ایمن سازی ایمپلنت، جراح یک تخت ۳ تا ۵ میلیمتر را به استخوان زمانی می اندازد. پس از آن استخوان مشتی پشت گوش را باز می کند تا به گوش میانی دسترسی پیدا کند. سپس او یک سوراخ کوچک را در حفره حلزونی و سیم های الکترود را وارد می کند. در نهایت، جراح بسته ایمپلنت را تضمین خواهد کرد و برش را میبندد. 

 

کاشت حلزون شنوایی.

 

 

مراقبت های لازم  بعد از جراحی :

  • محل جراحی به مدت ۲۴ ساعت باید پانسمان بماند.
  • ممکن است بعد از جراحی درد ناخوشایند وجود داشته باشد.اگر درد غیرقابل تحمل باشد، لطفا با پزشک تماس بگیرید.
  • ممکن است پس از چند روز پس از جراحی احساس سرگیجه و بی اختیاری ظاهر شود.
  • به یاد داشته باشید، فرزند شما نیاز به پشتیبانی و تعامل فوق العاده ای از شما خواهد داشت. بنابراین هر وقت که او به شما نیاز دارد، آنجا باشید.

 

 

تیم ترجمه یک دکتر

منبع : momjunction.com

ارسال شده در تاریخ 12 سپتامبر 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع درمان , سلامتی , کودکان | 737 بازدید

کاشت حلزون شنوایی در کودکان چگونه است ؟ چطور کار می کند؟
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است