دمنوش مریم گلی ، طرز تهیه دمنوش مریم گلی و خواص درمانی آن

برای تهیه دمنوش مریم گلی سه قاشق پر، برگ خشک مریم گلی را با دو لیوان آب جوش در قوری بریزید. به مدت یک ساعت روی شعله غیر مستقیم بگذارید. تا دم بکشد. پس از صاف کردن به مقدار لازم عسل به آن بیافزایید و میل نمایید.

 

 

دمنوش

 

خواص درمانی دمنوش مریم گلی:

  • از مریم گلی به عنوان داروی گیاهی استفاده می شود. چون برگ ها ی آن شدیدا آنتی اکسیدان دارد. می تواند علایم و مشکلات پیری را کاهش دهد.

 

تاثیر بر روی دستگاه عصبی :

  • این گیاه ضد الزایمر قوی محسوب می شود. در تقویت حافظه سالمندان مفید است.
  • دمنوش مریم گلی آرام بخش است. در رفع استرس موثر می باشد.
  • ضد تشنج است.
  • در رفع خستگی ذهنی و افزایش قدرت تمرکز مفید است.

 

تاثیر بر روی دستگاه گوارش:

  • برطرف کننده سوئ هاضمه، درد و نفخ شکم می باشد.
  • افزایش دهنده صفرا است.

 

تاثیر بر روی دستگاه قلبی _عروقی :

  • در منظم نمودن گردش خون و درمان بیماری های قلبی مثل آنژین صدری مفید است.
  • تاثیر انعقاد کننده در خون دارد. در بریدگی ها می توان ان را بر روی زخم گذاشت.

 

تاثیر بر روی دستگاه تنفس :

  • در درمان آنفولانزا و سرما خوردگی بسیار موثر است.

 

تاثیر بر روی دستگاه ادراری و تناسلی :

  • ادرار آور است.
  • کاهش دهنده میل جنسی است.

 

تاثیر بر روی پوست و مو :

  • شست و شوی موها با آن ، شوره سر را از بین می برد.
  • مریم گلی از روزگاران کهن به عنوان داروی موثر برای معالجه عوارض نیش حشرات و نیز به عنوان ضد سم استفاده می شده است.
  • از مریم گلی برای التیام زخم ها نیز استفاده می شود. به این ترتیب که آن را  با عسل جوشانیده.پارچه ای را به این دمنوش آغشته می کنند. روی زخم می گذارند.

 

موارد منع مصرف :

  • از مصرف مریم گلی در دوران بارداری خودداری نمایید.
  • همچنین مصرف مقدار زیاد مریم گلی در مدت طولانی موجب افزایش ضربان قلب، گرگرفتگی، خشکی دهان ، تشنج و سرگیجه می شود.

 

ارسال شده در تاریخ 8 جولای 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع طب سنتی , گیاهان دارویی | 1,067 بازدید

دمنوش مریم گلی ، طرز تهیه دمنوش مریم گلی و خواص درمانی آن
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است