بیماری بواسیر | آشنایی با درمان های خانگی برای بهبود بواسیر

به بیرون زدن رگ های وریدی (که باعث کنترل مدفوع میشوند) بیماری بواسیر یا هموروئید میگویند و یکی از شایع ترین بیماری های مقعدی میباشد.

 

بیماری بواسیر .

توصیه ما به افرادی که مبتلا به بیماری بواسیر هستند این میباشد که:

✔️نشستن روی سطوح سفت را انتخاب نکنید زیرا وضعیت بواسیر شما را بدتر میکند. نشستن روی بالش مناسب ترین راه میباشد.

✔️لباس زیرِ گشاد را انتخاب کنید تا آزادانه حرکت کنید. لباس های زیر با پارچه های نرم و سبک و روشن بهترین انتخاب می باشند.

✔️تمرین کیگل انجام دهید تا گردش خون در ناحیه ی مقعدتان بیشتر شود. فقط کافی است , مانند زمانی که تلاش میکنید تا جلوی ادرارتان را بگیرید , ماهیچه های مقعدتان را منقبض کنید و چند ثانیه در این حالت بمانید. تمرین کیگل را چند بار در روز تکرار کنید تا به نتیجه برسید.

✔️اگر اضافه وزن دارید , وزنتان را کم کنید تا چربی و چین و چروک در ناحیه ی مقعد کاهش پیدا کند و بهداشت این ناحیه بیشتر رعایت شود.

✔️اگر چند دقیقه بعد از رفتن به سرویس بهداشتی , موفق به دفع نشدید , ناراحت نباشید و به خودتان فشار نیاورید , سعی کنید هر روز در یک ساعت مشخص عمل دفع را انجام دهید تا بدنتان عادت کند.

✔️هر روز ۲۰تا۳۰دقیقه پیاده روی کنید. و هنگامی که میخواهید اجسام سنگین بلند کنید و یا اشیایی را هل دهید , نفستان را حبس نکنید.

 

درمان های خانگی برای بهبود بیماری بواسیر :

۱/ سرکه ی سیب:

استفاده از سرکه ی سیب باعث میشود التهاب ناحیه ی آسیب دیده کمتر شود . اگر تمایل دارید از این روش برای درمان بیماری بواسیر  استفاده کنید کافی است پنبه ای را به سرکه ی سیب آغشته کنید و روی ناحیه ی مقعد قرار دهید.

 

بیماری بواسیر .

۲/ آب نارگیل:

اگر شما روزی دو مرتبه آب نارگیل نارس , میل کنید , خونریزی های ناشی از بواسیر کاهش پیدا میکند حتی اگر مبتلا به بواسیر کهنه و سرسخت باشید میتوانید جهت درمان از آب نارگیل نارس استفاده کنید. نوشیدن آب نارگیل نارس هیچ عارضه و مشکلی برای شما به وجود نمی آورد.

 

۳/ جوشانده ی پوست درخت بلوط:

مقداری پوست درخت بلوط را در ۲لیتر آب بجوشانید و سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید۳۰دقیقه بماند و مجددا ۵لیتر آب دوباره گرم کنید و با جوشانده ی پوست درخت بلوط , درون تشت یا وان بریزید. و به مدت ۳۰تا۴۰دقیقه نشیمن گاهتان را به طور کامل درون این ترکیب قراردهید. اگر از این روش استفاده کنید به زودی نتایج مثبتی را مشاهده خواهید کرد.

 

۴/ روغن فندوق افسونگر:

فندوق افسونگر جهت درمان بواسیر به شما کمک فراوانی میکند. پد بهداشتی یا پنبه ای را به روغن فندوق افسونگر آغشته کنید و روی ناحیه ی آسیب دیده بمالید. این روش را ۳بار در روز تکرار کنید.

 

۵/ آلوئه ورا:

ژل آلوئه ورا را به مقعدتان بمالید و سپس برای چند دقیقه ماساژ دهید.
همچنین روش دیگر استفاده از آلوئه ورا این است که , برگ های آلوئه ورا را به قسمت های کوچکی خرد کرده و در یخچال نگهداری کنید. و برای تسکین درد و خارش ناشی از بواسیر , قطعه های سردِ آلوئه ورا را روی ناحیه ی آسیب دیده قرار دهید.

 

۶/ کیسه یخ:

قطعات کوچک یخ را درون حوله ی نرمی قرار دهید و روی ناحیه ی آسیب دیده بگذارید. این روش را به مدت ۲۰دقیقه و سه بار در روز انجام دهید.

 

۷/ آب لیمو:

آب لیمو رگ ها و مویرگ های خونی را مستحکم می نماید و به شما کمک میکند تا سریع تر از بواسیر رهایی یابید.
پنبه ای را درون آبلیمو بزنید و روی ناحیه ی مورد نظر بمالید. در ابتدا دچار احساس سوزش و یا خارش خواهید شد اما بهتر است این احساس را کنترل کنید و با تکرار این روش روند بهبودی خود را تسریع کنید.
همچنین شما میتوانید عسل , آب , زنجبیل , عرق نعنا و آبلیمو را ترکیب کنید و هر روز یک مرتبه بنوشید.

 

۸/ روغن بادام:

پنبه ای را درون روغن بادام قرار دهید و روی مقعد بگذارید تا خارش و التهاب کاهش پیدا کند .

 

۹/ روغن زیتون:

برای درمان بواسیر خارجی میتوانید از روغن زیتون استفاده کنید , هر روز صبح , روغن زیتون میل کنید و یا اینکه برگ درخت آلو را بکوبید و روغن زیتون به آن بیفزایید و روی ناحیه ی آسیب دیده قرار دهید.

 

بیماری بواسیر .

۱۰/نارون کوهی:

نارون کوهی را میتوانید با قیمتی مناسب از داروخانه ها تهیه نمایید. این محصول به صورت پدهای مرطوب میباشد که میتوانید ۲تا۳دقیقه روی ناحیه ی موردنظر قرار دهید. هر بار از این روش استفاده کردید , دوش هم بگیرید. نارون کوهی به شکل قطره و پنبه هم در داروخانه ها موجود میباشد و شما میتوانید تهیه کنید.

ارسال شده در تاریخ 18 آگوست 2018 توسط نرجس ردایی با موضوع درمان , طب سنتی , گیاهان دارویی | 1,519 بازدید

بیماری بواسیر | آشنایی با درمان های خانگی برای بهبود بواسیر
5 از 100 رای

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است