درمان بیماری ها

با بیماری آپاندیسیت ، علت ، علایم و درمان گیاهی آن آشنا شوید

آپاندیسیت به علت التهاب آپاندیس، یک لوله بافتی سه و نیم اینچ است به وجود می آید. این لوله از روده بزرگ گسترش می یابد و آنتی بادی هایی تولید می کند. اگر دچار التهاب شود، فرد باید جراحی انجام دهد تا فورا آپاندیس را حذف کند. اگربه درستی درمان نشود، مواد عفونی ازآن به حفره شکم وارد می شود که ممکن است به پریتونیت (التهاب صفاق ) منجر شود. پریتونیت زمانی به وجود می آید که  التهاب لانه حفره شکم  را درگیر کند .پریتونیت ممکن است عواقب بدی را به همراه داشته باشد و باید به سرعت با آنتی بیوتیک ها درمان شود.

با بیماری آپاندیسیت ، علت ، علایم و درمان گیاهی آن آشنا شوید

علل آپاندیسیت:

در اکثر موارد علل آپاندیسیت ناشناخته است . در اغلب موارد انسداد آپاندیس (یک انسداد در آپاندیس به علت مدفوع خشک و سفت ویا وجود تومور در ناحیه یا ضربه و تروما و پیچش یا تورم غدد لنفاوی) باعث آپاندیسیت شود.انسداد ممکن است به علت عفونت باشد و باعث ایجاد تورم در پاسخ به هر گونه عفونت در بدن باشد.

علائم آپاندیسیت

آپاندیس در سمت راست پایین شکم قرار دارد، اما درد آپاندیسیت ممکن است از وسط شکم شروع شود . در ۲۴ ساعت اول بروز آن علایم اتفاق می‌افتد، اما خطر پارگی پس از گذشت ۴۸ ساعت از شروع علایم افزایش می‌یابد

درد ناخوشایند در نزدیکی ناحیه  فوقانی شکم که به سمت پایین سمت راست شکم حرکت می‌کند و تیز می‌شود این اولین علامت آپاندیسیت است.

تهوع یا استفراغ

از دست دادن اشتها

تورم شکم

تب با ۹۹ تا ۱۰۲ درجه فارنهایت

ناتوانی در عبور گاز

گرفتگی شدید

درد در عبور ادرار

یبوست یا اسهال همراه با گاز

علائم آپاندیسیت در کودکان

کودکان درد را در کل شکم خود بیان می کنند. کودکان ۲ ساله و کوچک‌تر اغلب علایم آپاندیسیت را به صورت استفراغ، نفخ شکم یا تورم نشان می‌دهند. کودکان و نوجوانان بیشتر احتمال دارد که حالت تهوع، استفراغ، درد سمت راست پایین شکم را تجربه کنند.

تشخیص آپاندیسیت:

تشخیص آپاندیسیت ممکن است گمراه کننده باشد. علائم این بیماری مبهم یا بسیار شبیه سایر بیماری ها می باشد ، بیماری هایی مانند مشکلات کیسه صفرا، عفونت مثانه یا مجاری ادراری، بیماری کرون، التهاب معده ، عفونت روده و مشکلات تخمدان.

آزمایشات زیر معمولا برای تشخیص آپاندیسیت انجام می شود. معاینه رکتوم ،معاینه شکم برای تشخیص التهاب ،آزمایش ادرار ، آزمایش خون ، سی تی اسکن ، سونوگرافی

درمان آپاندیسیت:

این وضعیت با جراحی به نام آپاندکتومی درمان می شود. این درمان استاندارد برای درمان آپاندیسیت است. اکثر جراحی ها برای از بین بردن آپاندیس است به طوری که هیچ ترسی از پارگی آپاندیس وجود نخواهد داشت. اگر احتمال پاره شدن  وجود داشته باشد، جراحی فوری برای درمان آن ضروری است.

درمان های خانگی:

بعضی از داروهای خانگی برای درمان آپاندیسیت در زیر آورده شده است

  • مصرف میوه ها و سبزیجات کمک می کند تا موکوس و دیگر سموم از بین برود و از بدن دفع شود.
  • مصرف یک قاشق چای خوری چای سبز به طور منظم سیستم گوارش را پاک می کند.
  • خوردن سیر مانع از تورم آپاندیس می شود.
  • نوشیدن روزانه مقدار زیادی آب به داشتن یک آپاندیس سالم کمک می کند تا سموم را از بین ببرد.
  • مصرف چغندر قند و آب میوه نیز مفید است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا