راه کارهای غلبه بر ناامیدی و تجربه ی دوباره ی احساس شادی و خوشبختی

زندگی همیشه بر وفق مراد افراد نیست، اما نباید همیشه به اتفاقات تلخ آن فکر کرد. شکست عشقی، از دست دادن عزیزان، مشکلات کاری و … موجب می‌شود که ما احساس غم و ناامیدی کنیم. اما این ناامیدی نباید به‌صورت مداوم با ما همراه شود. در ادامه ده راه‌کار بسیار عالی برای غلبه بر ناامیدی‌ها و تجربه‌ی دوباره‌ی احساس سرخوشی و شادی را برایتان آورده‌ایم. ناامیدی

۱.راهکار اول شکست ناامیدی: تنفس

تنفس خوب موجب اکسیژن‌رسانی به مغز شده و احساس آرامش را در ما به وجود می‌آورد. زمانی که ناامید شده بودم، کاغذی روی یخچال قراردادم تا فهرست کارهایم را بر آن بنویسم. این فهرست ده شماره داشت و من هرروز صبح در ابتدای این فهرست می‌نوشتم نفس بکش. همین. شاید غیرممکن به نظر برسد اما آن روز خوب بالاخره می‌آید. تا آن موقع، علاوه بر تلاش و توکل، نفس عمیق بکشید و آرامش خود را حفظ کنید.

۲. دائماً به خاطر داشته باشید که همه‌چیز در زندگی می‌گذرد

قانون اول زندگی این است که همه‌چیز درگذراست. لحظات خوب، لحظات بد، همگی می‌گذرند و باقی نمی‌مانند. بدشانسی‌های شما تا ابد ادامه نخواهد داشت و روزهای خوب زندگی را هم خواهید دید. همیشه همین‌طور است، چراکه این، قانون زندگی است. پس تا آن موقع همچنان نفس بکشید.

۳. بدانید که پایان شب سیه، سپید است

تلخی‌ها باقی نمی‌مانند و شاید امروز و فردا خبری از اتفاقات خوب نباشد اما سرانجام پیروزی‌ها برای شما اتفاق می‌افتد.

۴. آهسته و بازهم آهسته

بسیاری از افراد در فراموشی اتفاقات تلخ عجله دارند و می‌خواهند همین امروز و به‌تمامی از بین برود اما این‌گونه نخواهد شد و اندوه، مشکلات مالی، جدایی و … مشکلاتی هستند که آرام و آهسته کمرنگ خواهند شد.

۵. با خودتان مهربان باشید

اگر بازی مار و پله را انجام داده باشید،  می‌دانید حس ناامیدی به ما دست می‌دهد زمانی که تا نیمه‌ی راه بالا رفته‌اید و ناگهان مجبور می‌شوید سرجای اولتان برگردید و دوباره از ابتدای بازی شروع کنید. زندگی ما نیز مانند بازی مار و پله است. همین‌که خیال می‌کنید به هدف خود رسیده‌اید، احساس می‌کنید اوضاع بهتر شده است، وضعیت کاری‌تان به ثبات رسیده و از روزهای بد گذشته‌اید دوباره همه‌چیز تغییر می‌کند. این رسم دنیاست. نفس بکشید و دوباره از اول شروع کنید.

۶. تصور نکنید زمان زخم‌های شمارا از بین می‌برد

زمان به‌طورکلی برطرف‌کننده مشکلات نیست. . از زمانی که تمامی داروندارم  را در زندگی از دست دادم ده سال می‌گذرد. وقتی می‌گویم همه‌چیز اغراق نمی‌کنم. ده سال گذشته است اما هنوز بعضی روزها این مسئله آزارم می‌دهد. غم مانند انرژی اتمی است، عمرش هزار سال است. این تصور که اتفاقات تلخ از یادتان می‌رود فقط شمارا درگذشته نگه می‌دارد. شما باید موجب کاسته شدن حجم درد خود شوید تا بتوانید از نو آغاز کنید. غم و رنج نقطه پایان ندارد، اما می‌تواند نقطه‌ی شروعی دوباره برایتان باشد.

۷. به خود سخت بگیرید

اگر عشقتان را ازدست‌داده‌اید، هرگز جلوی اشک‌هایتان را نگیرید. اگر به خاطر یک اشتباه، شغل‌، خانه یا مزرعه‌تان را از دست دادید، از دست خودتان عصبانی شوید اما به این عصبانیت ادامه ندهید. دیر یا زود باید از این کار دست بکشید. همواره به جلو بروید و گذشته را کنار بگذارید.

۸. باعجله تصمیمات بزرگ نگیرید

وقتی در مشکلات در حال غرق شدن هستیم، وسوسه می‌شویم اولین جلیقه‌ی نجاتی که به سویمان پرتاب می‌کنند بگیریم. مانند یک سرمایه‌گذاری بزرگ که می‌تواند هر آنچه باخته‌ایم بازگرداند یا عشقی جدید که تمام دردهایمان را برطرف کند. وقتی در چنین شرایطی هستیم بیش از هر چیز می‌خواهیم دردمان به پایان برسد. اما دقت کنید که، تنها وقتی می‌توانید تصمیم‌های بزرگ بگیرید که این‌همه تحت‌فشار نباشید.

۹.  اتفاقات زندگی می‌گذرد

اگر روی شن‌های ساحل چیزی بنویسید، با آمدن اولین موج دیگر آن نوشته وجود نخواهد داشت. قبول کنید آنچه در حال تجربه‌ی آن هستید یکی از اتفاقات گذرای زندگی است. زندگی جدیدتان شباهتی به گذشته ندارد. زخم خود را بپوشانید و به سمت زندگی جدیدتان حرکت کنید، حالا هرچه می‌خواهد باشد. تا می‌توانید مجدداً روی شن‌ها بنویسید.

۱۰. ازآنچه برایتان مانده لذت ببرید

مهم‌ترین مرحله‌ی آخر است که ازآنچه مانده، لذت ببرید. اگر بتوانید این مراحل را انجام دهید، و شکسته نشوید، پس آنچه می‌ماند، شخصیت قابل‌احترامتان شما است. تجربه‌ها موجب بزرگی انسان می‌شود و طی کردن این مسیر شمارا به انسان بهتری تبدیل می‌کند. هرگز این را فراموش نکنید.

 

منبع: lifehack

ارسال شده در تاریخ 3 مارس 2018 توسط آلما میر با موضوع سلامت روان , سلامتی | 834 بازدید

راه کارهای غلبه بر ناامیدی و تجربه ی دوباره ی احساس شادی و خوشبختی
5 از 100 رای

مطالب مرتبط

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است