کاشت مو ، روش ها و هزینه

کاشت مو، یک پدیده بسیار مورد توجه در حوزه بهداشت و درمان می باشد که با ورود خود به جامعه پزشکی، تقریبا بیشتر دغدغه های مرتبط با ریزش مو و کم پشتی موها را از بین برد. کاشت مو برای اولین بار در سال ۱۹۳۹ فقط به عنوان یک نظریه از سوی پزشکی اهل کشور ژاپن مطرح شد. در سال ۱۹۵۹ تلاش های بسیار زیاد یک پزشک آلمانی بالاخره به مرحله عمل رسید. کاشت مو روشی است که امروزه می‌توان از آن به عنوان یکی از پرطرفدارترین محورهای درمانی در میان مراجعین یاد کرد.

کاشت مو چیست ؟

کاشت مو روشی است برای بازگرداندن موهای از دست رفته انسان اما نمی توان همیشه به عنوان بهترین و یا تنها راه برگشت موهای از دست رفته آن را انتخاب کرد. در مقاله زیر به صورت کامل کلیه موارد مورد نیاز شما در مورد کاشت مو را بررسی می کنیم. برای انجام کاشت مو مراحلی نیاز است و الزاماتی وجود دارد که بدون در نظر گرفتن آن ها انجام کاشت مو موفقیت کاملی را همراه ندارد.

کاشت مو در قسمت‌های مختلف مثل موی سر، ابرو و ریش می‌توان انجام داد. اگر عمل کاشت مو به درستی انجام شود، موهای کاشته شده به طور طبیعی و خوش فرم رشد می کنند. موهای کاشته شده کاملا طبیعی و دائمی می باشند، به راحتی میتوانید آن ها را حالت دهید ، سشوار بکشید و استخر برودید. احتیاج به مراقبت ویژه ای ندارند و به هیچ عنوان نمی ریزند.

سن مناسب کاشت مو

بهترین روش کاشت مو

با کمی جستجو در صفحات وب با انواع و اقسام روش های کاشت مو مواجه می شوید. از روش های استاندارد کاشت مو ( FIT و FUT ) گرفته تا انواع اسامی روش های غیر استاندارد و عجیب و غریبی که برخی کلینیک های کاشت مو بوجود آورده اند. متاسفانه برخی افراد بدون توجه به اصول اخلاقی پزشکان جهت کسب منافع بیشتر دست به انجام هر کاری می زنند. از کپی و جعل اسامی روش های کاشت مو تا ایجاد مزاحمت برای کلینیک های معتبر و صاحب نام این حیطه.

مختصر و مفید تنها دور روش کاشت مو وجود دارد : کاشت مو به روش FIT و کاشت مو به روش FUT . اما روش های ترکیبی و BHT و همچنین SUT یا کاشت مو با ربات هم از روش های استاندارد کاشت مو می باشند، که در واقع همان روش های ذکر شده بالا می باشد که به توضیح آن ها نیز می پردازیم.

در مورد بهترین روش کاشت مو حتما باید با پزشک متخصص پوست و مو که دارای تجربه کافی در زمینه کاشت مو باشد مشورت کنید. پزشک متخصص بعد از معاینه و بررسی کامل کلیه موارد اعم از میزان بانک موی شما، سن شما، شلی و سفتی پوست سر شما و ترجیح شما، روش مناسب کاشت موی شما را انتخاب می کند. توصیه ما به شما تبعیت از فردی است که نه تنها تحصیلات کامل در این رشته را دارد، بلکه با توجه به تجربه بالای ایشان می تواند بهترین کمک را به شما برساند.

کاشت مو به روش MFIT – کاشت مو بدون تراشیدن موی سر

روش میکرو اف آی تی ( Micro FIT ) یا به اصطلاح MFIT یا UFIT جدیدترین روش کاشت مو حال حاضر دنیاست که در واقع از همان روش FIT برای کاشت مو استفاده می شود. در این روش کاشت مو بسیاری از مشکلات موجود در روش FIT حل شده و حتی امکان کاشت مو بدون تراشیدن سر هم در این روش مهیا شده است . توضیحاتی که برای این روش داده شده است دقیقا مانند روش FIT است و فقط برای برداشت گرافت های مو ما بسیار ظریف و دقیق عمل می کنیم.

جدیدترین روش کاشت مو - کاشت مو به روش MFIT

در واقع روش همان روش FIT است فقط ابزارهای دقیق تر و ظریف تری که به مرور زمان ظهور پیدا کرده اند باعث شده روش FIT ظریف تر و دقیق تر انجام شود. روش FIT انقلابی در کاشت مو بود و همانطور که می دانید موفقیت عمل به دقت و مکانیزم برداشت بسیار وابسته است. در نتیجه هرچه گرافت ها ظریف تر و دقیق تر برداشت شوند کاشت موی بهتری حاصل خواهد شد.

پس روش MFIT فقط به پیشرفت این تکنیک ناب کاشت مو اشاره دارد. میکرو اف آی تی در واقع تکنولوژی جدید روش FIT است که باعث رویش طبیعی تر و مطابق با خط رویش استاندارد مو ایجاد می کند. در این روش نوین بیشتر خطاهای انسانی ناشی از خستگی و بی دقتی جراح کنترل شده است و ضمات اجرای بالاتری دارد.

هزینه کاشت مو

مهمترین مسئله در انجام هر کاری قیمت انجام آن است. کاشت مو هم از این قاعده مستثنی نیست. هزینه تقریبی کاشت مو در ایران بین ۴ تا ۷ میلیون تومان می باشد. این هزینه به نسبت تعداد گرافت مورد نیاز شما متغیر است.

محاسبه هزینه کاشت مو فقط با تعداد گرافت قابل محاسبه می باشد و تنها عامل تاثیر گذار روی قیمت کاشت مو به جز تعداد گرافت روش انجام کاشت مو می باشد. روش کاشت مو FIT اصولا مقداری گران تر از روش کاشت موی FUT می باشد.

 

منبع : کلینیک کاشت مو خانه سفید

ارسال شده در تاریخ 26 ژانویه 2019 توسط مهدی موسوی با موضوع پوست و مو | 1,489 بازدید

کاشت مو ، روش ها و هزینه
5 از 100 رای

مطالب مرتبط

اطلاعات پزشکی

اخبار پزشکی یکی از مهمترین اطلاعاتی است که امروزه باید تا حدودی از آن برخوردار باشیم. برای این منظور ما به یک بانک اطلاعات پزشکی نیاز داریم، هدف از آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. که با شناخت بیماریها،تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ها به انجام می‌رسد. مجله پزشکی دانشی را در اختیار شما قرار میدهد که بر روی طیف وسیعی از رشته‌ها شامل از فیزیک و زیست‌شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌است. امروزه هدف سایت پزشکی استفاده از فناوری‌های دانش‌ مبنا و استدلال قیاسی برای رسیدن به راه‌ حل مشکلات بالینی است. اکتشافات در باب ماهیت ژن‌ها و سلول‌ها دریچه‌ای برای تعریف فیزیولوژی بر مبنای سیستم‌های مولکولی فراهم کرده‌است. این بصیرت فیزیولوژیکی راه را برای درک بهتر فرایندهای پیچیده بیماری‌ها و رویکردهای نو درمانی فراهم کرده‌است. تلاش بشر برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌ها از دوران پیش از باستان وجود داشته‌ است و در دوران باستان نیز در کنار مذهب و گاه به عنوان بخشی از آن وجود داشته‌ است. در یونان باستان پزشکانی چون بقراط اخبار پزشکی را به عنوان دانش و فنی مجزا مطرح کردند و بنیانگذاران راهی بودند که بعدها توسط پزشکانی همچون ابن‌سینا و رازی (رازی مسلمان نبوده و تنها به توحید اعتقاد داشته یعنی موحد بوده؛ اما به اشتباه عنوان می‌شود که وی مسلمان بوده‌است) طی شد. در رنسانس با بهره‌ گیری از اطلاعات پزشکی عمومی  و اطلاعات پزشکی روز پیشرفت‌ های قابل توجهی کرد. از قرن ۱۹ آنچه به عنوان پزشکی مدرن شناخته می‌شود بنیان گذاشته شد. در اواخر قرن بیستم و دوران معاصر دانش ژنتیک رویکرد نسبت به درمان و بیماری‌ها را دچار تحولی جدی کرد به‌طوری‌ که ژنتیک پزشکی را دارای نقشی متحول‌ کننده برای پزشکی از درمان محور بودن به حفظ سلامتی دانسته‌اند. اهمیت سلامتی در بهره‌وری اجتماع و کیفیت زندگی منجر به تأسیس موسسات و قوانین شده‌است تا مسایلی همچون تحصیل و مجوزدهی به پزشکان تا نحوه استفاده از بودجه‌های درمانی در کشورها قانونمند و تنظیم شوند؛ لذا سازمان‌های پزشکی در کشورهای مختلف برای سازمان دهی و قانونمندسازی فعالیت‌های پزشکی تأسیس شده‌اند. در سایت پزشکی، پزشکان با استفاده از قضاوت بالینی، بیمار را جهت تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری ارزیابی می‌کنند. در عملکرد بالینی معمولاً مراحل شرح حال، معاینه فیزیکی، تهیه فهرست مشکلات، مشخص کردن تشخیص‌های افتراقی، بررسی‌ها (شامل آزمایش و تصویربرداری و …)، رسیدن به تشخیص و در آخر درمان انجام می‌شود. امروزه پیشرفت‌های روزمره علم و گسترش قابل توجه دامنه دانش پزشکی و شناخت بشر از بیماری‌ها منجر به تخصصی شدن پزشکی و تقسیم آن به رشته‌های مختلف شده‌است. با این حال کما کان ارائه خدمات پزشکی در بیشتر جوامع از سطح مراقبت‌های اولیه بهداشتی، با تمرکز روی اطلاعات پزشکی و سلامت و پزشکان خانواده شروع می‌شود و بسته به نیاز در سیستم ارجاع بیماران به سطوح دوم و سوم که خدمات پزشکی تخصصی‌تر را ارائه می‌دهند ارجاع می‌شوند. مجله پزشکی مدرن با انتقاداتی هم مواجه است از جمله عدم دسترسی مناطق محروم و طبقه کم درآمد بعضی جوامع به خدمات پزشکی گران‌قیمت که در این راه سازمان‌هایی همچون سازمان جهانی بهداشت با تعیین سیاست‌های جهانی و ایجاد مسئولیت در کشورها و سیاستمداران نسبت به سلامتی سعی در رفع این نقیصه را دارند.

©یک دکتر / بازنشر مطالب تنها با کسب اجازه کتبی و پرداخت هزینه بابت هر مطلب و همچنین ذکر منبع و لینک مستقیم به همان مطلب مجاز است